Castletown 4

Een dag eerder werd er al druk over gespeculeerd, de naderende regenbui, waardoor het festival niet droog zou blijven. Bij het bestellen van de crêpes was dat al het voornaamste gespreksonderwerp. Deze dag blijkt dat de bui het vasteland heeft bereikt. Maar dat laat de Ieren niet tegenhouden, de meeste geplande activiteiten gaan door, al is het onder een partytent.

Zo zien we Tony Baloney, die eerder nog finaal afging in Britain’s Got Talent. Altijd leuk om zo’n optreden nog eens in het echt te zien. Verder wordt, in dezelfde partytent, de mooist geklede baby gekozen. Ook heeft men deze dag aangegrepen om de mooist verklede hond te kiezen. Het is een dolle boel. Ondertussen blijft het onophoudelijk regenen, en druipen de meeste mensen na het middagprogramma af.

Het slechte weer heeft ook invloed op de kermis. ‘s Avonds lijkt het droger, maar de meeste bezoekers laten het afweten. De meeste attracties staan stil en de geopende attracties halen alles uit de kast om publiek te trekken. Niet veel later zoeken we met een suikerspin en een slushy rijden we via de toeristische route door de bergen naar huis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*