🇮🇪 Killarney 2

Van het Muckross House rijden we in een klein kwartiertje naar de rand van het centrum. Daar staat het Killarney Outlet Centre. In vroegere tijden zat het merk Nike nog verwerkt in de naam, maar heden ten dage is die eer voorbehouden aan de naam van de stad.

Binnen in het centrum is veel leegstand. De bekende merken, als Eurodeals, Claire’s en Tiger zijn nog vertegenwoordigd, evenals een aantal minder bekende kledingzaken. Vooral de bovenverdieping moet het nu hebben van het springkussen dat kinderen en hun ouders moet verleiden naar de eerste etage te gaan.

Na het bezoeken van bovengenoemde winkels, het toilet en een veel te duur snoepkraampje, rijden we door naar een Lidl. Ook deze supermarkt verspreidt zich razendsnel in Ierland, al zijn de prijzen niet altijd te vergelijken met die in Nederland.

Ook nu komt onze oranje-grijze koelbox goed van pas. Op de terugweg naar huis besluiten we om nog snel langs Ross Castle te rijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*