🇮🇪 Eyeries 2


Binnen een uur maken we kennis met de plaatselijke kinderen, die vrij onbehoorlijk gedrag vertoonden. Voordringen, wegduwen van kinderen in de rij, het achterover trekken van de stoel waar degene in zit die geschminkt wordt tot het proberen om te gooien van de tafel waar alle spullen op staan. Ook het wegduwen van volwassenen behoort niet tot de uitzonderingen. Maar vlak de ouders niet uit.

In de rij gaan staan om een plekje te bemachtigen voor je kinderen is zeker geen uitzondering. Tel daarbij op dat een gemiddeld gezin in deze regio uit 3 tot 5 kinderen bestaat en je wachttijd verviervoudigt. Wanneer zich vervolgens een travellersgezin zich in de situatie mengt, is de chaos compleet. Het resulteerde in het vroegtijdig einde van het schminken.

Ook wij beëindigen deze dag op dit moment, het schminken is bij ons in ieder geval wel gelukt. De avond brengen we thuis door. Morgen volgt namelijk nog een dag op het Eyeries Family Festival.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*