🇮🇪 Castletownbere 3

Inmiddels is de laatste dag aangebroken van de vakantie. Na wat puzzelen om alles in de tassen te krijgen, en daarna alles weer in de auto, controleren we of we alle papieren en paspoorten in orde hebben voor onze terugreis. Voor het eerst reizen we terug via Dublin. Per boot gaan we naar Cherbourg en vanaf daar rijden we in één keer door naar Nederland.

Plots krijgen we een sms-bericht van de reder, Irish Ferries. Door slechte weersomstandigheden zal de boot vanuit Cherbourg naar Dublin met vertraging vertrekken; daardoor komt de boot te laat aan in Dublin en, logischerwijs, vertrekt deze weer met vertraging naar Cherbourg.

We worden geadviseerd om de website in de gaten te houden, al worden we daar niet wijzer van. Uiteindelijk besluiten we aan onze planning vooralsnog niks te veranderen.