🇩🇪 Köln 1

Gelukkig bieden de stadsplattegronden op het station uitkomst, waardoor we uiteindelijk bij het hotel aankomen. Bij binnenkomst blijkt onze mail zelfs positief beantwoord, en mogen we in één keer het volledige bedrag betalen. Niet vreemd, aangezien we maar één nacht blijven.

De dame achter de balie overhandigt ons de kamersleutel, en neemt nog net de moeite om het kamernummer te vertellen. De rest mogen we zelf uitzoeken, waaronder de verdieping waar onze kamer te vinden is.

Via een gammele trap in een scheef trappenhuis komen we aan in kamer 10. De kamer, die een geweldig uitzicht heeft op verloederde achtertuinen, het spoor en een toren waar T-Mobile op adverteert.

Aangezien we maar één nacht in Keulen doorbrengen, verlaten we na onze kamer opnieuw ingericht te hebben het hotel.