🇬🇧 Coventry – Wrexham

Na een korte pauze in Corley rijden we door richting Wales. We hebben tijd zat, dus doen rustig aan. Op de digitale borden langs de snelweg worden we er constant aan herinnerd dat alle restaurants en rustpunten langs de snelwegen weer geopend zijn. Blijkbaar zijn er meer mensen gestorven in het verkeer dan aan corona. De openbare toiletten zijn een ander verhaal. Tevergeefs proberen we van het toilet gebruik te maken in Telford, waar we maar wel de tank volgooien.

In Wrexham hopen we meer geluk te hebben. Deze stad ken ik nog uit 2008, waar we destijds in een motel nabij de Gothic Houses zaten. Zowel het motel als de karakteristieke huisjes vinden we niet meer terug, helaas. Wel een middelgroot winkelcentrum waar we een supermarkt genaamd Heron tegenkomen. Via The Foodwarehouse en Poundland stappen we vlug de auto weer in. We hebben niet genoeg geld betaald voor het parkeren om de hele middag rond te struinen. Ook de boomloze omgeving en de hete zon zijn niet erg uitnodigend. Omdat we ook geen toilet tegenkomen, rijden we vlug door.