🇮🇪 Dublin – Cherbourg

Wat volgt is een lange overtocht op één van de nieuwste schepen van Irish Ferries. Gek genoeg is ook hier de veel te kleine kinderhoek naast de rustruimte gesitueerd. Positief punt is restaurant “The Wild Swans”. Dit zit zo goed verstopt dat je hier vrijwel direct kunt eten, in tegenstelling tot het centrale restaurant. De volgende ochtend besluiten we hier direct naar toe te gaan om te ontbijten.

Ook tijdens de vaart is de communicatie niet al te best. Op de oorspronkelijke aankomsttijd worden nog mensen geronseld om naar de bioscoop te gaan, wat impliceert dat we nog lang niet zullen aanmeren in Frankrijk. Navraag bij de balie levert een concreter antwoord op, namelijk 13:00uur lokale tijd. Uiteindelijk worden we nog net niet onze hut uitgetrokken door de schoonmakers, als we al om 12:20uur bij de auto’s zouden moeten zijn.