🇧🇪 Tombeek 6

We komen terecht in tal van kamers waarvan we niet weten waarvoor ze ooit gebruikt zijn. Andere kamers zijn makkelijker te identificeren door de achtergelaten spullen. Zo komen we de sterilisatieruimte tegen waar men instrumenten ontsmette. Ook de toiletten en badkamers laten weinig aan de verbeelding over. Uiteindelijk belanden we in de grote zaal; waar men elkaar kon ontmoeten en waar ter ontspanning spellen gespeeld konden worden.

Na wat tobben, met name door de mogelijke slechte staat van het gebouw, gaan we toch een etage omhoog. Hier vinden we de eetzaal, de keuken en het terras. Nog een etage hoger wordt het wat spannender. De patiëntenkamers zijn allemaal te bezoeken, maar de gaten in de vloeren maken ons toch wat voorzichtiger.

De grote hoeveelheid ramen spreekt tot de verbeelding. Maar ook het uitzicht dat men vroeger had op de Lanevallei is indrukwekkend. En dan valt ons iets op; er staat nog een auto geparkeerd, praktisch tegen die van ons aan…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*