🇫🇷 Villers-Bretonneux – Mauconble

Die plek vinden we ongeveer een uurtje later, nabij het plaatsje Mauconble.  Het aantal beschikbare brandstofpompen is hier overweldigend. Het systeem, dat bestaat uit een optie vooraf per bankkaart betalen óf achteraf bij de kassa, is niet aan iedereen besteed. Een tamelijk gestresseerd persoon kreeg de brandstofslang niet eens uit de houder en weet dat aan het rare systeem van vergrendelde pompen.

Ook de jongen achter de kassa, die nauwelijks Frans leek te spreken, bevestigde dat je zonder problemen vooraf kon tanken om daarna pas te betalen. Aangezien hij alleen stond en de helft van de bestellingen vergat, zou hij het geeneens opgemerkt hebben als mensen zonder te betalen door zouden rijden.

De man in kwestie, die overigens uit Nederland kwam, hebben we na dit voorval niet meer gezien. Hij is in ieder geval zonder volle tank doorgereden. De personen die achter hem stonden, konden nauwelijks geloven dat ze direct konden tanken, er had immers nooit een transactie plaatsgevonden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*