🇮🇪 Kenmare – Killarney

Een paar dagen later wagen we een tweede poging om uit eten te gaan in Killarney. Voordat we naar deze stad gaan, stoppen we eerst in Kenmare. Hier slaan we, zoals gebruikelijk, cheddar in. De Ierse vleeswaren moeten we noodgedwongen laten liggen. Vlees meenemen in het vliegtuig is te riskant.

Hierna rijden we door naar Killarney. Op het centrale parkeerterrein parkeren we de auto. Voor de zekerheid maken we een foto van de locatie, de auto valt door de vorm, de kleur en het kenteken nu helemaal niet meer op. De wandeling naar het restaurant is zeer kort, waardoor we veel te vroeg aanwezig zijn. Er is zelfs nog tijd genoeg om kort te winkelen in de stad.

Uiteindelijk nemen we plaats in het Thaise restaurant. De controle van de coronabewijzen verloopt chaotisch. Het is inmiddels duidelijk dat de Ierse app minder goed functioneert dan de Nederlandse. Dat leidt automatisch weer tot frustratie bij de restauranteigenaar die zo goed mogelijk de regels probeert na te leven. Zonder volledige controle mogen we gaan zitten.