Spanje en Portugal 2004

Dit jaar is het precies 15 jaar geleden dat een goede vriend en ik met de trein door West-Europa zouden gaan reizen.

In de aanloop naar onze zomerse treinreis kochten we kort van te voren een interrailticket Geld omwisselen was voor België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje en Portugal zou heel leuk geweest zijn, maar was sinds anderhalf jaar niet meer nodig door de invoering van de euro. Wel zou deze reis een goede gelegenheid zijn om onze euromuntenverzameling aan te vullen.

Maar kort van te voren zou een longontsteking bijna roet in het eten gooien. Gelukkig was daar een adequate antibioticakuur voor, echter was deze geheel onbruikbaar door de ziekte van Pfeiffer. Aangezien ik geen annuleringsverzekering had afgesloten, en in hoeverre dat überhaupt mogelijk was geweest, besloot ik toch mee te gaan.

Klik hier om alles terug te lezen.